Post by saitreppetnevors on Mar 7, 2022 23:14:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bouncemasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bouncemasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai mulți bani ▞▞▞
▞▞▞ Bouncemasters 2022 version ▞▞▞
Reclame după fiecare acțiune care are loc. Deschid un cufăr? Anunț. Terminați runda fără a spori recompensa? Anunț. Părțile din mijloc fără reclame sunt distractive, dar reclamele sunt prea dese pentru a face jocul plăcut.
Foarte amuzant, dar îmi place foarte mult când balansezi liliac, dacă atingi locul pe care ar trebui să îl apeci foarte greu pentru a legăna liliac, iar Pinguinul își va pierde tot.
Are un mare potențial (în ciuda faptului că este un concept complet neoriginal), dar este reținut. Situația anunțului este trădătoare. Anunțuri minime non-skipp. Uneori, actualizările de monede sunt blocate și pot fi achiziționate numai vizionarea unui anunț. $ 6.99 / săptămână pentru a juca fără anunțuri este o înșelătorie totală. Este o tehnică făcută de dezvoltator în speranța că un utilizator care achiziționează uită de el și se percepe în fiecare săptămână (până când nu-și amintesc să anuleze - care ar putea fi ani). Nu suportați acest joc, cel puțin nu până când dezvoltatorul decide să facă jocul legitim.
E acceptabil
Joc decent, dar dezinstalez și dau o stea pentru că reclamele înșelătoare sunt păcălite așa, nu este deloc cool 😤
Jucul este foarte prost. In primul rand nu poti sa ajungi mai departe oricat de tare ai da in pinguinul acela Nici o stea nu as da. Ii cel mai rau joc si maspa pe care m-am jucat 😝😝
Deci, jocul chiar și super și bonus, ai și o reclamă la fiecare 5 secunde, dar nu o reclamă oarecare, cum sunt celelalte aplicații, te uiți la primele 5 secunde și apoi poți să dai X, nu, trebuie să te uiți la toată . Grozav
Tară
Sa mi bag pl în morți voștri de inculți drq terminați pe viața viitoare va mamele în suflet de muriți cu reclamele puli în gura voastră la vie are partida o reclama
Îmi place acest joc, este un ucigaș grozav de timp. Dar există o problemă că are multe reclame. Am numărat într-o oră că aveam aproximativ 250 de reclame! Ăsta-i MULTE Anunțuri! De asemenea, i-am dat patru pentru că este non stop întârziat.
Mie jocul iată chiar îmi place serios
Am descărcat prima dată aplicația după ce am vizionat câteva reclame și cu siguranță nu era ceea ce era afișat în acele anunțuri.
♡♡
Acest joc ar trebui să fie redenumit „Admasters” lol. Reclame după fiecare joc și între jocuri, de asemenea. Vrei mai multe monede? Urmărește un videoclip. Nu ai vrut monede suplimentare? Oricum, aici este un videoclip! A făcut bine sau rău? Iată un videoclip. Vrei un cufăr de comori gratuit sau un upgrade? Vezi un alt video!!!! Nu vreau reclame, plătiți $$$ Joc distractiv și personaje amuzante distruse de anunțuri oribil de intruzive.
Acest joc ar primi mai mult de o stea dacă nu aș fi forțat să intru reclame de fiecare dată când fac ceva. Am aproximativ 15-20 de secunde de joc înainte de a fi obligat să fac reclame în valoare de 90 de secunde. M-am gândit că mi-ar plăcea acest joc, dar înșurubează reclamele și te încurcă pentru implementarea atât de multe reclame.
Nostalgie pentru mine, pentru că mi-a plăcut să joc un joc similar în copilărie, dar una sau două reclame (depinde dacă primești o rulare cu piept) după fiecare rundă este mult prea excesivă. Reduceți-l puțin
Nu se deschide jocul!!
Jocul este bun, distractiv dar atatea reclame nu am gasit in nici un alt joc. Dupa 10 minute de jucat nu am mai rezistat si l'am dezinstalat ...
Prea multă reclamă
Prea multe reclame! Dar este super dragut❤
Acesta ar fi un joc cu adevărat distractiv, dar reclamele care apar la întâmplare sunt un coșmar absolut. Înțeleg că reclamele plătesc facturile, dar la naiba, dă-i puțin pe accelerație. Ar evalua mai mult, cu excepția suprasaturației reclamelor este cuiul în sicriu.
Nu este la fel ca reclamă (nu poți crea armele) dar tot e super tare
Jocul este bun, dar instalează aplicații fără acordul tău, așa că am dezinstalat și nu voi juca. Este foarte rău dacă nu ar fi fost asta, aș juca acest joc
Este un joc bun, dar arăți să adaugi o bară de zbor în lateral pentru a vedea cât timp de aer și primești cadouri speciale dacă îl umpli din nou.
Absolut groaznic! Abia există timp pentru a juca jocul fără reclame. Adică, serios, apar FIECARE. SINGUR. TIMP. TU. DO. CEVA. Și oml LAAAG. NU MĂ FACEȚI SĂ ÎNCEPE PE RĂMÂND.
Clickbait. Reclame înșelătoare care nu au nicio legătură cu jocul.Jocul este total diferit de cel afișat în reclamă și acest joc este doar o pierdere de timp
Jocul e asa si asa
Imi apar reclame întruna! După fiecare joc! Adică mă joc 10% și mă uit la reclame 90%!!!
Extrem, extrem, extrem de multe reclame si nu le poti opri...
Baaaaa nu jucați jocuri de la playlegendary că ăștia vor numa să le dai bani
Este super tare jocul dar pinguinul nu sare foarte departe ....și în reclama arata că poți să-ți dezvăluie o bătătură ursului dar nu e adv . Infin in rest este tare=4 stele✓
Este bun, dar a trebuit să urmăresc 100 de reclame în 5 minute. Dezvoltatorii pot face mai bine. Dacă un dezvoltator citește acest lucru, scoate-ți fundul din scaunul în care se află și reparați-vă jocul de îndată ce CITIȚI ASTA!!!!!
78 Cc
Îmi place acest joc și la fel și vărul meu mic! M-am cam plictisit să fac același lucru iar și iar, dar vărul meu mic nu-l deranjează, așa că este foarte mulțumit de acest joc (l-am avut doar de ceva vreme, dar acest joc este grozav pentru copii!)
バウンスマスターズ (Bouncemasters) アーケード lcu
FRUMOS JOC
E frumos, dar am găsit o eroare. Când dau o lovitură uimitoare, apăs, așa că m-am scufundat, apoi m-am scufundat într-un om de zăpadă și m-am rostogolit până la sfârșitul jocului. Vă rugăm să remediați acest lucru. Mă îndoiesc că vei citi chiar asta. Oricum, este un joc frumos, doar remediați eroarea
Candy Manor - Home Design Hygge vtsv
👍👍
Dacă s-ar fi numit „Admasters” i-aș da 5 stele și ar fi fost exact ceea ce a sugerat numele. Când joci, doar 9% joacă efectiv și 91% ADS!! DE CE? DE CE? DACĂ ȚI ESTE ATÂT DE FOAMATE DE BANI, FACEȚI DOAR FACEȚI CĂ JOCUL ACTUAL CUSTE 5 GBP! PREA MULTE ANUNȚURI!!!!!!!!!!!
Bouncemasters Аркаде qgl
Joc plăcut. Din păcate, odată ce creșteți nivelurile de putere, premiul în bani nu mai are rost. Dacă ar exista o posibilitate bună de a câștiga un diamant, ar da un motiv pentru a continua să joci.
Amuzant
Avertisment: nu vă pierdeți banii cu opțiunea fără anunțuri. Jocul ar fi distractiv, dar reclamele fac jocul de nejucat. M-am gândit că fără reclame ar fi un joc grozav de jucat cu fiica mea, așa că am cheltuit 4,50 USD pentru a elimina reclamele. Abia a făcut zgomot în numărul de reclame. Pentru a le elimina, trebuie să plătiți 7 dolari pe săptămână... în timp ce nu voi merge atât de departe pentru a spune că este o înșelătorie, este aproape.
E foarte tare maș juca toată viața
Pe s7 toată grafica este de rahat se vede roz și maro atât...
Un joc grozav, mai ales după ce ai jucat bowmasters, dar reclamele doar distrug experiența și asta după aproximativ o oră de joc. Am petrecut mai mult timp în reclame decât în jocuri. Dezinstalează
Este distractiv până acum pentru că tocmai l-am descărcat. ii dau 5
E fain acest joc
La buggy!!!! Încerc să urmăresc o adăugare și se tamponează. Apoi trebuie să-mi opresc complet telefonul ca să ies!! Nu doar cu telefonul meu le-am rugat prietenilor să-l încerce. Și ghiciți ce s-a întâmplat. Da! S-a tamponat.
Bouncemasters Аркаде avr
Reclame și reclame și reclame. Dacă vă place să vizionați reclame mai mult decât să jucați, acesta este jocul pentru dvs. Și un joc mobil cu taxe săptămânale de abonament pentru conținut mediocru? Glumești cu mine ? Acest tip de jocuri nu sunt o idee originală, dar acesta ia tortul cu cancerul pentru că este atât de nerușinat de lacom.