Post by saitreppetnevors on Mar 7, 2022 23:17:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solarland ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solarland IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Solarland 2022 version ▞▞▞
играта е ок..
същата игра, наречена царство на героите. тези игри са фалшиви
Solarland Екшн dffn
Страхотно и невероятно качество с играта
Знам какво да кажа, но тази игра е готина и е толкова забавна
добре
Solarland Ação xtqq
Wala ma panget po.
Играя тази игра от няколко дни, едно нещо, което не ми харесва е, че системата в играта е твърде сложна и pvp, докато се биете с шефа е като лош опит, по-добре е, ако разделите между pvp и битка с шефа като отбор или соло. Играта дизайнът е доста готин и характеристиката на бойното умение също готина, но мразя го, когато сървърът е прекъснат. Освен това е по-добре да го опростите за сървъра и да добавите BGM към секцията за влизане, когато влезете в играта. Давам 2 звезди bcuv ths играта се нуждае от много imprvmt
Ноармална игра
Добре.
дотук добре
Уаката
Ще ми хареса тази игра толкова много и моля, надявам се някой ден да обединим всички
P2W, пакетите са твърде скъпи.
Nc игра някога уау
толкова изоставане
Bullet Hell Monday Finale Arkádové czj
Лош превод. Лоша графика.
Най-добрата игра в целия свят
Излишно е да казвам, че играта е много сладка и грациозна, НО, моделите на героите всъщност са напълно идентични с тези, които съм виждал в няколко други mmorpg (на които за съжаление не мога да си спомня имената)...Виждам известен потенциал в уникалната структура и произведения на изкуството, да не говорим за сюжета, но докато не видя как разработчиците преработват моделите на героите и прилагат повече опции за персонализиране, тази игра остава на 3/5.
Игра багос
Всичко повече от 1 звезда за това и вероятно не сте наясно, че тази игра и че почти всичко е просто рециклирани активи, които са в десетки други игри, измъчващи магазина за приложения. Писна ми от тези мързеливи игри и разработчици. Същите проклети тоалети, домашни любимци, изравняване и т.н. Буквално просто измама, за да се опитат да изсмучат малко пари от вас, когато те не могат да се притесняват да направят НИКАКВО от играта сами.
Доста добре, но графиката е наред в най-добрия случай
Хубава игра, ще дам 5 изстрела на разработчиците
Goddess MUA втора версия 😁
БУКВАЛНО Е ПО-ДОБРЕ ОТ ГЕНШИН ВЪЗДЕЙСТВИЕ!Добре засега
ясна игра
Точно същата игра като Realm of Heroes. 🤔
всичко е наред
Хубава игра, толкова е сладка
Наистина наистина baddddddddddddd игра моето куче може да унищожи по-добра игра от тази, идиот, защо направи тази игра
ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ РАЗМЕР ПРИЛОЖЕНИЕТО 2,45GB СА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МНОГО ДАННИ.
Solarland ایکشن sifv
Поправете забавянето и грешката.....
Това е активност, която ме накара да се почувствам спокойна. Добре
много съм разочарован от почти 2 месеца, докато играя сега, има забавяне и най-лошото от забавяне. всяко сливане и. ново събитие, приложенията на играта са принудително изключване XD, моля, преди да направите дискон, поправете системата във вашите игрови файлове, така че играта да не влияе и да изостава и принудително излизане..
Това е китайска MMO, най-лошата. Щракнете тук, преместете се тук, автоматично бягане, автоматична атака, дори не знаете какво става и след 5 минути съм на ниво 35 и имам крила, богиня, изглеждаща лисица, и някои други глупости.