Post by saitreppetnevors on Mar 7, 2022 23:23:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Pop Breaker: Blast all Cubes 2022 version ▞▞▞
Jauka, lieliska spēle, ātrs temps. Neesmu spēlējis kādu laiku, joprojām patīk spēle
Es parasti nespēlēju šāda veida spēles un nekomentēju. Protams, es ienīstu reklāmas, bet man patīk domāt par kustībām. Tas ir vienkārši un relaksējoši.
Atslābinieties, un jums ir jāizstrādā stratēģija, pretējā gadījumā jūs esat iestrēdzis, lol
Vienkārši, bet jautri. Nav daudz reklāmu
"Smukums!" ❤ ... NAV laika domāt: problēmas... lol
Nu, likās lieliski, bet tagad šajā spēlē nekur nevar tikt, nav iespējams pieslēgties, viss ziņo "RETRY".
Man patīk spilgtas krāsas un neregulāra skaņa. Ideāla bezprātīga uzmanības novēršana.
Es atinstalēšu spēli, jo katru reizi, kad es to atveru, man patīk spēlēt. Bet tas apstājas, ja jūs varat atrisināt problēmu, turpiniet spēlēt, bet, ja tā apstājas vēl vienu reizi, es to atinstalēšu, tāpēc, ja var atrisināt problēmu, ar prieku to novērtēšu. Paldies
Tikko lejupielādēju to vakar vakarā un nejauši sasniedzu 260. līmeni, pirms man bija jāliek atpūsties!!!, Brīnišķīga spēle. Man atgādina to pašu spēli Windows !!!
ARK: Survival Evolved Sarguzasht mnac
Pēc šīs pēdējās jaunināšanas tas kļuva no desent uz tīru nevēlamu
Jautra spēle
Neesmu ilgi spēlējis, bet šķiet, ka tas būs jautri un jūs aizņems!
Lieliska spēle, tā ir ļoti izklaidējoša un mazina stresu. Lūdzu, turpiniet strādāt.
Šī spēle tika lejupielādēta, lai mans 2 gadus vecais mazdēls būtu iesaistīts un vienlaikus mācītos krāsas. 👍🏾😊
Patīk šī spēle.
Izbaudiet mēģinājumus sagrupēt vienas krāsas blokus, lai uzvarētu spēli.
Jautri un aizraujoši.
ES mīlu šo spēli
Pārāk daudz papildinājumu
B O R I N G un atinstalēšana
Man ļoti patīk šī spēle, kurai ir jāpadomā, pirms sāc spēlēt, ko darīsi, bet tu vari to paveikt dažu sekunžu laikā
Pop Breaker: Blast all Cubes Bulmaca vza
Sliktākais
Man ļoti patīk šī spēle un visi mazie izaicinājumi. Es varētu spēlēt stundas.
Spēle ļoti izaicinoša
Lieliski jautri! Relaksējošs un jautrs veids, kā uz brīdi aizbēgt!
Tā ir laba izaicinoša spēle, un man ļoti patīk to spēlēt. Tā ir spēle, kas aizņem jūsu laiku.
Patīk šī spēle. Tas ir garlaicības lauzējs. Tas ir tik vienkārši spēlēt.
Atkarību izraisoša lieliska spēle
Tā ir neprātīga jautrība; tieši tas, kas reizēm vajadzīgs. Man tas patīk.
Garlaicīgi
Jautra, viegli spēlējama spēle. Ņemiet vērā, ka es esmu tikai 30. līmenī, bet pagaidām to izbaudu.
Man patīk ŠĪ SPĒLE, BET DAUDZ REKLĀMU
Pop Breaker: Blast all Cubes Puzzel wirw
Es to ļoti izbaudu Tas man atgādina kādu no Toy Blast, ko mēdzu spēlēt. Es vēlos pārliecināties, ka tas mani neatņem no manām 2 iecienītākajām vārdu spēlēm, lol, arī diezgan daudz reklāmu, bet... Paldies Lone Omega
Pop Breaker: Blast all Cubes Puzzle miu
Ļoti relaksējoša. Laba serīna mūzika. Laba spēle, ko spēlēt pirms gulētiešanas.
Šī spēle ir ļoti laba jūsu smadzenēm, un tajā nav arī daudz reklāmu. Man patīk šī spēle, un es ieteiktu to saviem draugiem. 🙃
Relaksējoša un nomierinoša
Tas ir labs
Jautra relaksējoša spēle. Joprojām spēles sākumā, tāpēc līmeņi ir bijuši viegli. Cerams, ka tas kļūs nedaudz grūtāks, jo līmenis kļūst augstāks.
Pārāk daudz sludinājumu!
Man patīk, bet ienīst visas reklāmas
Pārāk daudz reklāmu
Es tikko sāku spēlēt, un man tas ir ļoti jautri. Es spēlēju kādu laiku, un tas kļūst sarežģīti, kas padara to interesantāku.